Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1015/17-1-1997 Στοιχεία απεργιών προσωπικού

YΠOIK 1005473/84/0001/ΠΟΛ. 1015/17.1.1997 Στοιχεία απεργιών προσωπικού

Στοιχεία απεργιών προσωπικού ----------------------------

1. Οπως αναφέρεται και στην αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ. 53/258/27824/17.12.1996 εγκύκλιο του Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΥΠ.ΕΣ. Δ.Δ.Α.), φωτοτυπία της οποίας επισυνάπτουμε, σχετικά με το ανωτέρω θέμα, το Υπουργείο μας θα πρέπει να αποστέλλει συγκεντρωτικά στο ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. τα στοιχεία απεργιών προσωπικού μέχρι την 10.30 π.μ. της πρώτης ημέρας της απεργίας, καθώς και κάθε επόμενης μέρας.

Για να καταστεί δυνατή η έγκαιρη αποστολή των στοιχείων κάθε απεργίας, παρακαλούμε να φροντίσετε για την ορθή, κατά περίπτωση, συμπλήρωση των επισυναπτόμενων πινάκων και την αποστολή τους, το αργότερο μέχρι την 9.30 π.μ. της ημέρας της απεργίας, όπως κατωτέρω:

1) Οι Διευθύνσεις που ανήκουν στη Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και στη Γενική Διεύθυνση Φορολογικών Ελέγχων στη Διεύθυνση Προσωπικού ΔΟΥ (Δ2) (Fax Νο 3233043).

2) Οι Διευθύνσεις που ανήκουν στη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας και Εθνικών Κληροδοτημάτων και στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης στη Διεύθυνση Διοικητικού (Δ1) (Fax Νο 3228465, 3229614).

3) Οι Διευθύνσεις που ανήκουν στη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στη Διεύθυνση Προσωπικού Τελωνείων (Δ3) (Fax Νο 3231175).

4) Οι Διευθύνσεις που ανήκουν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στη Διεύθυνση Προσωπικού Γ.Λ.Κ. (Δ4) (Fax Νο 3220756).

5) Οι Διευθύνσεις που ανήκουν στον Τομέα του Γενικού Χημείου του Κράτους στη Διεύθυνση Προσωπικού και Τεχνικής Υποστήριξης Γ.Χ.Κ. (Δ34) (Fax Νο 6465123).

6) Οι Διευθύνσεις που ανήκουν στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης στη Διεύθυνση Προσωπικού Επιθεώρησης.

7) Οι Διευθύνσεις του ΚΕΠΥΟ στο 4ο Γραφείο Γραμματείας.

8) Οι ΔΟΥ και οι Κτηματικές Υπηρεσίες στις αρμόδιες ΔΕΣ ΔΟΥ, οι οποίες στη συνέχεια θα διαβιβάζουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία στη Διεύθυνση Προσωπικού ΔΟΥ (Δ2).

9) Τα Τελωνεία στις αρμόδιες Τελωνειακές Περιφέρειες, οι οποίες στη συνέχεια θα διαβιβάζουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία στη Διεύθυνση Προσωπικού Τελωνείων (Δ3).

10) Οι ΥΔΕ στη Διεύθυνση Προσωπικού Γ.Λ.Κ.

11) Οι Χημικές Υπηρεσίες στη Διεύθυνση Προσωπικού και Τεχνικής Υποστήριξης του Γ.Χ.Κ.

12) Οι Ειδικές Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες στις αντίστοιχες Διεύθυνσεις Προσωπικού ΔΟΥ (Δ2) ή Προσωπικού Τελωνείων (Δ3).

13) Ομοίως τα στοιχεία απεργίας προσωπικού του ΣΔΟΕ στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Προσωπικού ΔΟΥ (Δ2) ή Προσωπικού Τελωνείων (Δ3) ή Προσωπικού Γ.Λ.Κ. (Δ4) και Διοικητικού (Δ1).

14) Ολα τα εποπτευόμενα ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ στη Διεύθυνση Διοικητικού (Δ1), πλην των εποπτευομένων από το Γ.Λ.Κ. (ΟΔΔΥ, ΤΠΚΔ, ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ και ΕΑΒ) στη Διεύνση Προσωπικού (Δ4) του Γ.Λ.Κ.

15) Το ΜΤΠΥ στη Διεύθυνση Προσωπικού του Γ.Λ.Κ. και

16) Ολες οι Διευθύνσεις Προσωπικού (Δ2, Δ3, Δ4, Δ34, η Διεύθυνση Προσωπικού Επιθεώρησης) και το 4ο Γραφείο Γραμματείας του ΚΕΠΥΟ), αφού συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία απεργίας, όπως ανωτέρω, και συμπληρώσουν αναλυτικά (κατά Διεύθυνση, ΔΟΥ κ.λπ.) τους επισυναπτόμενους πίνακες θα τους διαβιβάσουν το αργότερο μέχρι 10.00 π.μ., στη Διεύθυνση Διοικητικού (Δ1), η οποία έχει και την ευθύνη της τελικής και συνολικής παρουσίασης των στοιχείων της απεργίας στο Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

2. Μετά τη λειτουργία των νέων Οικονομικών Επιθεωρήσεων, η διαδικασία που θα ακολουθείται είναι η εξής: Οι ΔΟΥ και οι Κτηματικές Υπηρεσίες θα αποστέλλουν τα στοιχεία απεργιών στις αρμόδιες Οικονομικές Επιθεωρήσεις, οι οποίες στη συνέχεια θα συγκεντρώνουν και διαβιβάζουν τα στοιχεία στη Διεύθυνση Προσωπικού ΔΟΥ (Δ2), ενώ τα στοιχεία για το προσωπικό των Οικονομικών Επιθεωρήσεων θα αποστέλλονται στη Διεύθυνση Προσωπικού Επιθεώρησης. Ομοίως, μετά την έκδοση του Π.Δ/τος για τον Περιφερειακό Οργανισμό Τελωνείων και τη λειτουργία των Περιφερειακών Διευθύνσεων Τελωνείων, τα Τελωνεία θα στέλνουν τα στοιχεία απεργιών στις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις Τελωνείων, οι οποίες στη συνέχεια θα συγκεντρώνουν και διαβιβάζουν τα στοιχεία στη Διεύθυνση Προσωπικού Τελωνείων Δ3.

3. Για τυχόν διευκρινίσεις ή παρατηρήσεις παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τις Διευθύνσεις Προσωπικού των επιμέρους κλάδων ή τη Διεύθυνση Διοικητικού - Τμήμα Α`.

........................................................................

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!