Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Νέοι νόμοι & ενημερώσεις στην Τράπεζα Φορολογικής Πληροφόρησης "Analysis" του Forin.gr

Λόγω της δεδομένης αύξησης του ενδιαφέροντος των συνδρομητών μας για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, προστέθηκαν κωδικοποιημένοι, όπως ισχύουν, στη βάση ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ οι νόμοι:

Μπορείτε να ανατρέχετε στους νόμους αυτούς στην ειδική κατηγορία "Αγροτικοί Συνεταιρισμοί" που δημιουργήθηκε στην κεντρική σελίδα της ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.

Ενημερώθηκαν επίσης οι θεματικές ενότητες "Παρακράτηση φόρου" και "Έλεγχος επιχειρήσεων" με τις νεότερες αποφάσεις που εκδόθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Σημειώνεται ότι η ενημέρωση των Θεματικών Ενοτήτων πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι σε κάθε έκδοση νεότερης απόφασης ή οδηγίας του Υπουργείου Οικονομικών, η αντίστοιχη θεματική ενότητα θα είναι πάντοτε επικαιροποιημένη. 

Τέλος, συνεχίζεται η καθημερινή ενημέρωση του ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ του Forin.gr με όλες τις νέες καταληκτικές προθεσμίες που προκύπτουν καθημερινά. 

Έχουν προστεθεί σειρές προθεσμιών, για ολόκληρο το 2014, για την υποβολή των μηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων, τις δηλώσεις απόδοσης των παρακρατούμενων φόρων και της υποβολής των στοιχείων που διαβιβάζονται στη Γ.Γ.Δ.Ε. από τους υπόχρεους της Α.Γ.Γ.Δ.Ε. ΠΟΛ. 1033/28.1.2014. Τα δεδομένα του ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ενημερώνονται και παρακολουθούνται καθημερινά από τους συντελεστές του Forin.gr προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δε θα παραλείψετε κάποια φορολογική σας υποχρέωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνδρομητές του Forin.gr έχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν ειδοποιήσεις και να λαμβάνουν ενημερώσεις στο προσωπικό τους e-mail για τις προθεσμίες που τους ενδιαφέρουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!