Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

Α.ΚΙ.Ο.Ε: Για το Ο.Ε.Ε. που μας αξίζει

 Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος

ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ Ο.Ε.Ε. ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

 

Αγαπητή/έ Οικονομολόγε

Πέρασαν τρία χρόνια από τις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2010.

  • Τρία χρόνια διαρκούς αποχής του Οικονομικού Επιμελητήριου από τα οικονομικά δρώμενα του τόπου.
  • Τρία χρόνια διαρκούς απεμπόλησης κάθε επαγγελματικής μας κατοχύρωσης.
  • Τρία χρόνια αρκετά για την πλήρη ισοπέδωση κάθε επαγγελματικού δικαιώματος.

Τα κομματικά στελέχη της Ν.Δ (ΔΗ.ΚΙ.Ο – Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), και του ΠΑΣΟΚ (ΠΑ.ΣΚ.Ο), που άσκησαν τη διοίκηση την τελευταία τριετία προτίμησαν να υπακούσουν στις επιθυμίες των κομματικών τους φορέων πάρα να ακούσουν τα κελεύσματα της κοινωνίας και τις αγωνίες των συναδέλφων.

Στα τρία αυτά χρόνια, προκλητικά σιώπησε το προεδρείο του Ο.Ε.Ε. (ΔΗ.ΚΙ.Ο, ΠΑ.ΣΚ.Ο, Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) στην διάλυση κάθε κοινωνικής δομής και την υποταγή του συνόλου της οικονομίας και της κοινωνίας στις επιθυμίες των δανειστών και των κάθε λογής χρηματοοικονομικών κύκλων.

  • Η σιωπή όμως δεν αρμόζει σε επιστήμονες που θέλουν να έχουν λόγο στην κοινωνία και την ζωή.
  • Η σιωπή των οικονομολόγων είναι ένοχη στην οικονομική συγκυρία που ζούμε. Οφείλουμε να έχουμε λόγο και πρόταση σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία, την οικονομία και το επάγγελμα.
  • Η σιωπή ανήκει στους συνενόχους του εγκλήματος που διαπράττεται σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας μας, ανήκει σε αυτούς που επιτρέπουν την άλωση των οικονομικών μονάδων της χώρας μας και τον εξανδραποδισμό του ανθρώπινου δυναμικού της.
  • Η σιωπή ανήκει σε αυτούς που δήθεν ενδιαφέρονται για το επάγγελμα, αλλά στην ουσία εξυπηρετούν μικρές ομάδες προνομιακής μεταχείρισης σε βάρος της πλειοψηφίας των συναδέλφων .

Οικονομολόγε

Δε φέρεις την ευθύνη για τις καταστροφικές επιλογές των κομματικών στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ (ΠΑ.ΣΚ.Ο) και της Ν.Δ (ΔΗ.ΚΙ.Ο – Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), Θα τη φέρεις μόνο εάν τους δώσεις το δικαίωμα να συνεχίσουν να παίρνουν τις αποφάσεις για την αποδόμηση του επαγγέλματός μας, και να σιωπούν στην διάλυση της Ελληνικής Οικονομίας και κοινωνίας.

Υποστήριξε ενεργά την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος - Α.ΚΙ.Ο.Ε - σ’ αυτές τις κρίσιμες εκλογές για τον θεσμό του Ο.Ε.Ε. και την πορεία του κλάδου μας.

Με εκτίμηση

Η Συντονιστική Επιτροπή

της

Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας 

www.akioe.gr - info@akioe.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!