Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΚΙΟΕ Συμμετοχή στη δράση της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών

Η Α.ΚΙ.Ο.Ε. υποστηρίζει και συμμετέχει στη δράση της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών στις 04/10/2024, στις 13.00 μμ, στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στην Θεσσαλονίκη.

Συνάδελφοι Λογιστές - Οικονομολόγοι 

Η ΑΚΙΟΕ πάντα έθετε σε πρώτη γραμμή την εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινωνίας και των Λογιστών-Οικονομολόγων.

Με τις θέσεις και τις δράσεις της έχει αναδείξει πολλές φορές τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική επιχείρηση και το επάγγελμα μας. 

Τα προβλήματα αυτά με την πάροδο του χρόνου έχουν πολλαπλασιαστεί και οξυνθεί.  Οι κατά καιρούς υποσχέσεις της Πολιτείας και όσων ακολουθούν κατά γράμμα τις επιλογές της (όπως η διοίκηση του ΟΕΕ πράττει σήμερα ) , ότι θα επιλυθούν κάποια εξ αυτών , παραμένουν κενές περιεχομένου.                       

Συνάδελφοι.           

Επειδή οι εποχές δεν επιτρέπουν εφησυχασμό , η ΑΚΙΟΕ , σας καλεί να πλαισιώσετε και να στηρίξετε έμπρακτα κάθε δράση που στοχεύει στην ανάδειξη και στην επίλυση , όσων ζητημάτων ταλαιπωρούν τον επαγγελματικό μας κλάδο και την μικρή (κυρίως) επιχειρηματικότητα.

Υποστηρίζουμε την δράση της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών – Φοροτεχνικών και λαμβάνουμε μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται στις 04/10/2024, στις 13.00 μμ, στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης  στην Θεσσαλονίκη

Η Συντονιστική Επιτροπή της Α.ΚΙ.Ο.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!