Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Δ.Τ. Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράταξης  Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων - Επαγγελματιών

(Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.)

Στη Θεσσαλονίκη στις 21/10/2013, συνήλθε και συνεδρίασε το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο των Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων και Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.), του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Πανίδης Αβραάμ, ο οποίος είναι και επικεφαλής της παράταξης. Συμμετείχαν αντιπρόσωποι από την Ένωση Φοροτεχνικών Θεσσαλονίκης και από την Ένωση Φοροτεχνικών Κιλκίς.

Στην παραπάνω συνεδρίαση συζητήθηκαν λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα, καθορίστηκαν οι δράσεις και τοποθετήθηκαν χρονικά μέχρι την ημέρα των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 15/12/2013, όπως επίσης και οι όροι της συμμετοχής των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Καλούνται όλοι οι Οικονομολόγοι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες και Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, να πλαισιώσουν και να στηρίξουν την παραπάνω ανεξάρτητη κίνησή μας Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. για  να φέρουμε το Οικονομικό Επιμελητήριο στη θέση που του αρμόζει, να απεγκλωβιστεί από τα κομματικά στεγανά και να είναι ένας σύγχρονος φορέας προσφοράς στα οικονομικά δρώμενα της πατρίδας μας.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!