Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΔΤ-Έλεγχοι ΣΔΟΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Νίκης 5-7

10180 Αθήνα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                           Tηλ.:  210-3332553/4

Fax: 210-3332559
e-mail: press@minfin.gr

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013

Δελτίο Τύπου

Μέλη εγκληματικής οργάνωσης, με διασυνδέσεις σε διάφορες χώρες, η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα κάνναβης, συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Αττικής, την 04/06/2013, ενώ κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. 

Συγκεκριμένα,  η Υπηρεσία την 04/06/2013, μετά από σχετικές έρευνες, εντόπισε αποθηκευτικό χώρο στη περιοχή Δροσιάς Χαλκίδας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες της 04/06/2013 ανακάλυψε και κατέσχεσε 520 κιλά και 635 γραμμάρια κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν ένας Αλβανός και ένας Έλληνας υπήκοος.

Επίσης κατασχέθηκαν δυο οχήματα ΙΧΕ, έξι κινητά τηλέφωνα και πλήθος SIM καρτών.

Όπως προκύπτει από την έρευνα η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε και αποθήκευσε την ποσότητα κάνναβης σε αποθηκευτικό χώρο στη Χαλκίδα. Εκεί θα μεταφόρτωνε την ποσότητα των ναρκωτικών σε φορτηγά διεθνών μεταφορών με σκοπό την προώθησή τους σε χώρες του εξωτερικού.

Ερευνάται από την Υπηρεσία σε συνεργασία με Ευρωπαϊκές Διωκτικές Αρχές η συμμετοχή μελών του κυκλώματος και σε άλλες παράνομες πράξεις σε σχέση με κατασχέσεις ναρκωτικών που πραγματοποιήθηκαν σε άλλες  χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!