Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.: Αίτημα διευκρινίσεων για Γ.Σ. ΠΟΦΕΕ στην Κέρκυρα

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666  

www.efeeth.gr,  e-mail:  efeethe@otenet.gr

ΠΡΟΣ

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

5/6/2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΕΝΩΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Κύριε Πρόεδρε,

Λάβαμε την από 24/5/2013 επιστολή σας, με την οποία μας γνωρίζετε ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουλίου και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 στην πόλη της Κέρκυρας και έχετε καθορίσει και τον ακριβή τόπο αυτής, δηλαδή το ξενοδοχείο CORFU HOLIDAY PALACE.

Για να μας γνωστοποιήσετε όλα τα παραπάνω σημαίνει ότι το Διοικητικό σας Συμβούλιο συνεδρίασε και αποφάσισε για τη σύγκλιση της Ετήσιας Γ.Σ.

Βάσει του καταστατικού της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., η απόφαση για τη σύγκλιση Γ.Σ. δεν μπορεί να έχει μόνο τον τόπο διεξαγωγής, αλλά πρώτα πρέπει να έχουν αποφασιστεί τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γ.Σ.

Αυτό σημαίνει ότι το Διοικητικό σας Συμβούλιο ή καθόρισε τα θέματα κι εσείς δεν μας τα έχετε γνωστοποιήσει (γιατί άραγε;) ή πήρε απόφαση μόνο για τον τόπο και τα θέματα τα αγνόησε προς το παρόν.

Σας γνωρίζουμε ιδιαίτερα ότι βάσει του άρθρου 15 του καταστατικού της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., έτσι όπως ισχύει, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας συγκαλείται κάθε χρόνο, κατά το τελευταίο δίμηνο του έτους, ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και με έγγραφη πρόσκληση προς τα μέλη στην οποία αναγράφονται και τα προς συζήτηση θέματα.

Παρακαλούμε λοιπόν να μας γνωρίσετε τι από τα δύο συμβαίνει, δηλαδή ποια είναι η ακριβής απόφαση του Διοικητικού σας Συμβουλίου (απόσπασμα πρακτικού) και γιατί αποφασίστηκε η Γ.Σ. το καλοκαίρι και όχι όπως ορίζει το καταστατικό, το τελευταίο δίμηνο κάθε έτους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

 

           Δόβελος Ιωάννης                                              Φιλίππου Κων/νος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!