Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Online οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης εισοδήματος για το οικονομικό έτος 2013

Το Forin.gr, στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης σας, σας παρέχει ένα εργαλείο - χρήσιμο βοηθό για τη σωστή συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2013 (Έντυπο Ε1).

Βασιζόμενοι στις οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων που δημοσιεύτηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών και στο νέο έντυπο Ε1, δημιουργήσαμε έναν online οδηγό ο οποίος σας παρέχει τις οδηγίες για τη συμπλήρωση κάθε κωδικού στη δήλωση ξεχωριστά. 

Η χρήση της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα απλή:

Η πλοήγηση στους πίνακες του εντύπου Ε1 γίνεται είτε από την κεντρική σελίδα της εφαρμογής είτε από τα περιεχόμενα που βρίσκονται πάνω δεξιά στις επιμέρους σελίδες της εφαρμογής, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην παρακάτω εικόνα.

Μετακινώντας τον κέρσορα πάνω από τους κωδικούς του εντύπου Ε1, θα παρατηρήσετε ότι τα πεδία της δήλωσης γίνονται κίτρινα. Eπιλέγοντας τον κωδικό που σας ενδιαφέρει, ένα παράθυρο ανοίγει στην οθόνη σας με τις οδηγίες για τη σωστή συμπλήρωση του κωδικού αυτού. Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε κωδικό της δήλωσης για τον οποίο έχουν παρασχεθεί οδηγίες από το Υπουργείο Οικονομικών. Δείτε σχετικά τις παρακάτω εικόνες.

 

 

Με τον τρόπο αυτό είστε σε θέση να διαβάζετε εύκολα και γρήγορα τις οδηγίες του Υπουργείου Οικονομικών για τη συμπλήρωση της δήλωσης χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε αυτό που θέλετε μέσα στο μακροσκελές εγχειρίδιο της δήλωσης. 

Χρησιμοποιήστε εντελώς δωρεάν αυτή την εφαρμογή του Forin.gr εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Ipp.
29/05/2013 14:09:11

Min ta exigeite ola toso diexodika.Ti thelete dhladh?Na kanete olo ton kosmo Logistes?