Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Nestlé Έμφαση στον τομέα της υγείας και των συμπληρωμάτων διατροφής

Τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά επεκτείνει περαιτέρω η Nestlé Health Science προσφέροντας ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο επιστημονικά τεκμηριωμένων μαρκών για την υγεία των καταναλωτών, την κλινική διατροφή, τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής.

Η εταιρεία έχει οικοδομηθεί πάνω σε δεκαετίες καινοτομίας και έρευνας, ενώ από την ίδρυσή της έως σήμερα, στόχος της είναι να παρέχει λύσεις για τη διατήρηση της υγείας σε όλο το φάσμα των ηλικιών, από τα νεογέννητα μωρά μέχρι τους πιο ηλικιωμένους, παρέχοντας διατροφή σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο.

Η Nestlé Ελλάς στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, παρουσίασε τη δραστηριότητά της στον τομέα υγείας και ανακοίνωσε την προσθήκη του χαρτοφυλακίου της Nestlé Health Science, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης πέρυσι της εξαγοράς της δραστηριότητας της μάρκας συμπληρωμάτων διατροφής SOLGAR στην Ελλάδα.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης, άνοιξε την εκδήλωση υπογραμμίζοντας την προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων που ενισχύουν την καλή διατροφή, καλύπτουν όλα τα στάδια της ζωής των ανθρώπων και σέβονται τον πλανήτη. Η επίτευξη αυτών των προϋποθέσεων που θέτει η εταιρεία για κάθε προϊόν της βασίζεται διαχρονικά στην αξιοποίηση της έρευνας και της επιστήμης. Επιπρόσθετα, υπογράμμισε ότι η ενσωμάτωση της Nestlé Health Science στη δραστηριότητα της Nestlé στην Ελλάδα αποτελεί μια μακροχρόνια στρατηγική κίνηση μέσα από την οποία εξελίσσεται το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Εμμανουηλίδης ανέφερε: «Φέτος η Nestlé κλείνει 125 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Μια μακρόχρονη πορεία βασισμένη στην ποιότητα, την καινοτομία και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτει καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται. Η καλή διατροφή είναι στο DNA της εταιρείας μας και είμαστε αφοσιωμένοι στην αξία της. Συνεχίζουμε να χτίζουμε επάνω σε αυτή την αρχή μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο των 5.000 επιστημόνων και ερευνητών που διαρκώς εξελίσσουν τα προϊόντα μας».

Σημειώνεται ότι η Nestlé Health Science αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τόσο στο πεδίο της κλινικής διατροφής, όσο και στην κατηγορία των βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων διατροφής. Αξιοποιώντας το τεράστιο δίκτυο έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει, προσφέρει καινοτόμες, ασφαλείς και υψηλής ποιότητας διατροφικές λύσεις σε καταναλωτές και ασθενείς, σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η Ηρώ Κουμάκη, διευθύντρια της Nestlé Health Science στην ελληνική αγορά, επεσήμανε ότι: «Αποστολή μας στη Nestlé Health Science είναι να παρέχουμε λύσεις που εστιάζουν στη διατροφή, είναι βασισμένες στην επιστήμη, έχουν κλινικά αποδεδειγμένα οφέλη και τη δύναμη να φέρουν θετικές αλλαγές στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό πάντα πρώτη μας προτεραιότητα είναι να αναπτύσσουμε όλα τα προϊόντα μας με έμφαση στο τι είναι καλύτερο για τους καταναλωτές, τους ασθενείς και τον πλανήτη! Ο σκοπός μας είναι απλός - μέσα από τα προϊόντα μας, να ενδυναμώνουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της διατροφής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!