Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΑΕΕ Επικροτούμε τα μέτρα για την ενίσχυση της ασφαλιστικής προστασίας από φυσικές καταστροφές

Η ασφαλιστική αγορά επικροτεί τα μέτρα για την ενίσχυση της ασφαλιστικής προστασίας των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων από τις φυσικές καταστροφές.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της 'Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου:

«Επικροτούμε τα μέτρα για την ενίσχυση της ασφαλιστικής προστασίας των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων από τις φυσικές καταστροφές, που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Τα μέτρα αυτά συμβαδίζουν με τις θέσεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και αποτελούν αφετηρία για τη θωράκιση της κοινωνίας μας απέναντι στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης. Το κενό ασφαλιστικής προστασίας στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλο και θα χρειαστεί συντονισμένη προσπάθεια και μέτρα για τη μείωσή του. Ο ασφαλιστικός κλάδος είναι έτοιμος να υποστηρίξει έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια παρέχοντας σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες πολιτών και επιχειρήσεων. Οι κίνδυνοι της κλιματικής αλλαγής απαιτούν συλλογική δράση και ως ασφαλιστική αγορά είμαστε εδώ για να διαδραματίσουμε ενεργό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια. Η συνεργασία μας με την πολιτεία και όλους τους εμπλεκόμενους είναι ζωτικής σημασίας για να οικοδομήσουμε ένα πιο ασφαλές και προστατευμένο μέλλον για όλους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!