Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Lidl Ελλάς Επένδυση 8 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέου καταστήματος στο Ίλιον

Συνεχίζοντας τη δυναμική επέκτασή της στην Αττική, η Lidl Ελλάς με μια συνολική επένδυση ύψους 8 εκατ. ευρώ και 30 νέες θέσεις εργασίας, προχωρά στην αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών της, συνδυάζοντας άνεση και καινοτομία.

Συγκεκριμένα, η Lidl Ελλάς, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024, άνοιξε τις πόρτες του νέου και υπερσύγχρονου καταστήματος στο Ίλιον Αττικής (Λεωφόρος Θηβών 475). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή προσθήκη στο δίκτυο καταστημάτων της Lidl Ελλάς αποτελεί το 231ο της εταιρείας και επιβεβαιώνει την αφοσίωση της εταιρείας στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής, υπογραμμίζοντας τη συνεχή της ανάπτυξη στον αστικό ιστό της Δυτικής Αττικής.

«Η επένδυση της Lidl Ελλάς στο νέο αυτό κατάστημα φτάνει συνολικά τα 8 εκατ. ευρώ και αντικατοπτρίζει τη σταθερή προσήλωση της εταιρείας στην παροχή κορυφαίας ποιότητας και ποικιλίας προϊόντων. Το νέο κατάστημα εκτείνεται σε δύο επίπεδα με συνολική επιφάνεια 1.470 τ.μ., προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό καινοτομίας, άνεσης και απλότητας και παράλληλα δημιουργώντας μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες του. Με 5 ταμεία και συνολικά 85 θέσεις στάθμευσης -30 εξωτερικές και 55 στεγασμένες σε δύο υπόγεια επίπεδα- η πρόσβαση στο κατάστημα γίνεται με την απόλυτη άνεση και ασφάλεια που αξίζουν οι πελάτες της Lidl Ελλάς» σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Η εταιρεία με αυτή την επένδυση προχώρησε και στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ύψους 65KW και 2 σημείων ηλεκτρικής φόρτισης συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα πως μπορεί να πραγματοποιεί τους στόχους που θέτει. Οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις προσφέρουν στους συνεργάτες της Lidl ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας, με ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανάπαυσης στο 3ο επίπεδο, που συνδυάζουν την άνεση με την απαράμιλλη θέα της πόλης.

Η επένδυση αυτή έρχεται για να στηρίξει και την τοπική οικονομία και κοινωνία μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Συγκεκριμένα, η ομάδα του νέου καταστήματος απαρτίζεται από 39 υπαλλήλους, εκ των οποίων οι 30 αποτελούν νέες θέσεις εργασίας, ενισχύοντας έτσι τη δυνατή και συνεχώς εξελισσόμενη ομάδα της Lidl Ελλάς. Παράλληλα, 10 σπουδαστές του προγράμματος Lidl UP: Learn & Work, στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους κατάρτισης, έλαβαν μέρος στην προετοιμασία για το άνοιγμα του νέου καταστήματος, προκειμένου να αποκομίσουν πραγματική εμπειρία και μια σφαιρική εικόνα για όλες τις εργασίες που απαιτούνται σε μια νέα έναρξη. Η Lidl Ελλάς στηρίζει και ενθαρρύνει τη νέα γενιά στο να ακολουθήσει τα όνειρά της και να διαπρέψει στον τομέα του λιανικού εμπορίου, παρέχοντας μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος την δυνατότητα άρτιας και εποικοδομητικής εκπαίδευσης στους συμμετέχοντες, προετοιμάζοντάς τους στην πράξη.

Με στόχο την ανάδειξη της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα της με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σειρά "Νώμα". Το νέο κατάστημα διαθέτει πάνω από 200 κωδικούς αυτής της σειράς, προσφέροντας τοπικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την ποιότητά τους. Ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, οι πελάτες της μπορούν να βρουν προϊόντα που κατά 70% προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς, ενισχύοντας έτσι την τοπική οικονομία και κοινωνία. Παράλληλα, στο κατάστημα διατίθεται πληθώρα βιολογικών προϊόντων, που ικανοποιούν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!