Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Protergia Αμετάβλητες οι τιμές ρεύματος και το Σεπτέμβριο

Αμετάβλητες διατηρεί τις τελικές τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας και τον Σεπτέμβριο η Protergia.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, «τον Σεπτέμβριο, για τρίτο συνεχόμενο και τελευταίο θερμό μήνα, δηλαδή όταν οι τιμές έχουν τις μεγαλύτερες ανοδικές πιέσεις, η Protergia, αναπόσπαστο κομμάτι της METLEN Energy & Metals, με σεβασμό προς όλους τους καταναλωτές διατηρεί αμετάβλητες - στο ύψος αυτών που ίσχυσαν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο - τις τελικές τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας».

Οι τιμές της Protergia για τον μήνα Σεπτέμβριο για τους οικιακούς καταναλωτές, σε σύγκριση με τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο είναι ίδιες αλλά όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, «σε περίπτωση που το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφασίσει την επιδότηση των καταναλωτών, το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί αυτούσιο από τις τιμές αυτές».

Με τον τρόπο αυτό, εξηγεί η Protergia, τιμά την εμπιστοσύνη των πελατών της και επιδιώκει να συμβάλει ουσιαστικά στην ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, από το αυξημένο κόστος ενέργειας.

«Αδιαπραγμάτευτη στρατηγική προτεραιότητα της Protergia είναι να παρέχει σιγουριά και ασφάλεια σε όλους τους πελάτες της, νέους και υφιστάμενους, με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά την αξιοπιστία της METLEN Energy & Metals, στηρίζοντας την ενεργειακή αγορά στο σύνολο της» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!