Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

Υπουργείο Ανάπτυξης Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Υπουργείο Ανάπτυξης

7 Αυγούστου, 2024

Δελτία Τύπου

Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλη Κορκίδη, καθώς και με μέλη του Επιμελητηρίου πραγματοποίησε σήμερα (7/8) ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκε η ανασυγκρότηση συνολικά της βιομηχανίας, με έμφαση στη χωροθέτηση και αδειοδότηση των βιομηχανικών πάρκων ώστε να επιλυθούν κρίσιμα ζητήματά τους με σκοπό την ανάπτυξή τους. Συζήτησαν ακόμα για την περαιτέρω ενίσχυση της ναυπηγικής βιομηχανίας.

Βασική προτεραιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι η συμβολή του σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, με βασική προτεραιότητα την ενίσχυση του ρόλου της βιομηχανίας στην ελληνική οικονομία. Τα Επιμελητήρια μπορούν να καταστούν πυλώνες ανάπτυξης, καινοτομίας και εξωστρέφειας στο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!