Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Βουλή Τροπολογία στο νομοσχέδιο για το πόθεν έσχες

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και στο σχέδιο νόμου "Ενίσχυση του συστήματος ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης και Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων του ν. 5026/2023 - Τοποθέτηση αλλοδαπού ανηλίκου σε ίδρυμα, δομή παιδικής προστασίας ή ανάδοχη οικογένεια - Αναψηλάφηση λόγω έκδοσης οριστικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου - Εναρμόνιση με τον ν. 4624/2019 της χρήσης πληροφοριών από τις Κοινές Ομάδες Έρευνας και κατά την εκτέλεση Ευρωπαϊκής Εντολής Έρευνας - Άλλες διατάξεις" ρυθμίζονται τα παρακάτω θέματα

1. Ορισμός διευθυντή και διευθυντή σύνταξης στις εφημερίδες που εγγράφονται ή είναι ήδη εγγεγραμμένες στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης - Τροποποίηση περ. α) παρ. 3Α άρθρου μόνου ν. 1178/1981.

2. Προσθήκη ιστοτόπων και ιστολογίων νομίμως λειτουργούντων ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας και ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας στο πεδίο εφαρμογής του ν. 5005/2022 - Τροποποίηση άρθρου 3 ν. 5005/2022.

3. Αναστολή προθεσμιών για την Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων - Τροποποίηση παρ. 2 άρθρου 60 ν. 5043/2023.

Διαβάστε ακολούθως την τροπολογία στο σύνολό της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!