Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Generation Y - Design Pergola Επέκταση συνεργασίας για αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος

Την επέκταση της συνεργασία τους για την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού της καταστήματος B2C με την Generation Y ανακοίνωσε η Design Pergola, μια εταιρεία με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον εξοπλισμό οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά το πρώτο επιτυχημένο έργο που είχε υλοποιήσει η Generation Y, η Design Pergola αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία με την ανασχεδίαση και την τεχνολογική αναβάθμιση του eshop της. Το ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλέον διαθέσιμο συνδυάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Ο βασικός στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν η δημιουργία μιας ισχυρής τεχνολογικής υποδομής που θα υποστηρίξει την αναπτυξιακή πορεία της Design Pergola. Το νέο B2C κατάστημα δίνει έμφαση στην αρχιτεκτονική της πληροφορίας, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περιηγούνται εύκολα και να ανακαλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών ειδών σπιτιού. Με την ενσωμάτωση προηγμένων λειτουργιών και εργαλείων, το webstore στοχεύει στην αύξηση των μετατροπών των επισκεπτών σε αγοραστές και τη διατήρηση πελατών.

Η διασύνδεση με τρίτα συστήματα και η αυτοματοποίηση πολλών διαδικασιών του καταστήματος επιτρέπουν στους διαχειριστές της πλατφόρμας να ολοκληρώνουν καθημερινές εργασίες με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά έξοδα. Επιπλέον, η αξιοποίηση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης (AI) επιτρέπει στο νέο webstore (https://www.design-pergola.com/el) να προσφέρει εξελιγμένες δυνατότητες εξατομίκευσης και προτάσεων αγορών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!