Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Παπαθανάσης Συνάντηση με την Υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης του Καναδά

Υπουργείο Εθνικής
Οικονομίας και Οικονομικών

12 Ιουλίου 2024

Δελτίο Τύπου

Νίκος Παπαθανάσης: Συνάντηση με την Υπουργό Προώθησης Εξαγωγών, Διεθνούς Εμπορίου και Οικονομικής Ανάπτυξης του Καναδά

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνάντηση με την κα. Mary Ng, Υπουργό Προώθησης Εξαγωγών, Διεθνούς Εμπορίου και Οικονομικής Ανάπτυξης του Καναδά, είχε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης. 

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και εμβάθυνσής τους, μέσα από τις επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται. 

Ο κ. Παπαθανάσης παρουσίασε συγκεκριμένα αποτελέσματα της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης για την κάλυψη του επενδυτικού κενού και τη δημιουργία φιλοεπενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, αλλά και για την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων που κατατάσσουν τη χώρα στις κορυφαίες θέσεις της Ε.Ε. Παράλληλα, υπογράμμισε το ρόλο της Ελληνικής Ομογένειας στον Καναδά για την επίτευξη του στόχου της διεύρυνσης των οικονομικών σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!