Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

Υπουργείο Εργασίας Η Νίκη Κεραμέως ενεργοποιεί τον διάλογο με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους

Υπουργείο Εργασίας
και Κοινωνικής Ασφάλισης

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2024

Δελτίο Τύπου

Η ΥΠΕΚΑ Νίκη Κεραμέως ενεργοποιεί τον διάλογο με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως στο πλαίσιο του διαρκούς διαλόγου που επιδιώκει με τους εθνικούς κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΒΕ) ξεκινάει κύκλο διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους τους.

Η κα Κεραμέως θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 14.30 με το Προεδρείο της  Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και την Παρασκευή 5 Ιουλίου με το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχάνων (ΣΕΒ), την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, οι καλύτερες λύσεις μπορούν να προκύψουν μέσα από τον ενδελεχή διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους, και αυτός είναι που ενεργοποιείται σήμερα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!