Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

epay - RBS Στηρίζουν μαζί τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού με Τερματικά Αποδοχής Καρτών

Δελτίο Τύπου

epay και RBS στηρίζουν μαζί τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού με Τερματικά Αποδοχής Καρτών και All-in-One λύσεις

Οι epay και RBS ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την υποστήριξη δύο εκ των σημαντικότερων συναυλιών του καλοκαιριού (Rammstein - 30/5 και ColdPlay - 8/6 και 9/6). Οι εκδηλώσεις, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν το έντονο ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού και να γίνουν sold out σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποτέλεσαν ορόσημο για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Με στόχο να διασφαλίσουν μία ομαλή εμπειρία αγορών για τους επισκέπτες και να διευκολύνουν τους διοργανωτές να επικεντρωθούν στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των συναυλιών, εγκαταστάθηκαν περισσότερα από 200 σύγχρονα All-in-One τερματικά αποδοχής καρτών, προσφέροντας ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές. Τα Android τερματικά POS της epay, έχοντας εγκατεστημένη την εφαρμογή ταμείου Pepper All in One της RBS σε συνδυασμό  με την πιστοποιημένη από την ΑΑΔΕ υπηρεσία Παρόχου Rapidsign της ΜΑΤ, λειτούργησαν ως πλήρης σταθμός εργασίας λιανικής για αποδοχή πληρωμών τόσο με μετρητά όσο και με κάρτες. Αυτή η καινοτομία, συμβατή με τις απαιτήσεις της διασύνδεσης POS - Ταμειακών Συστημάτων της ΑΑΔΕ, επέτρεψε στους επισκέπτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, ενισχύοντας τη συνολική τους εμπειρία από την επίσκεψή τους στο χώρο του ΟΑΚΑ.

Επιπλέον, η epay ανέλαβε τη διαχείριση των online πωλήσεων των εισιτηρίων. Αξιοποιώντας την, πολύ δημοφιλή στην χώρα μας, πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών epay eCommerce, η διοργανώτρια εταιρεία εξασφάλισε την ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία αγοράς εισιτηρίων, διευκολύνοντας τους λάτρεις της μουσικής να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στις συναυλίες με λίγα μόνο κλικ, με περισσότερες από 50.000 online αγορές.

Ο Σπύρος Αρμενιάκος, Managing Director της epay (Euronet Merchant Services Greece), δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίξαμε αυτές τις σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις, προσφέροντας λύσεις πληρωμών που βελτίωσαν την εμπειρία των επισκεπτών και αφαίρεσαν ένα βαθμό πολυπλοκότητας από τους διοργανωτές και, επί σειρά ετών, εμπορικούς μας συνεργάτες στην High Priority Promotions. Η δέσμευσή μας στην καινοτομία και την αριστεία, όπως επίσης η στρατηγική μας συνεργασία με τον Όμιλο RBS που παρείχε την ταμειακή εφαρμογή καθώς και την υπηρεσία Παρόχου της θυγατρικής της εταιρείας ΜΑΤ Α.Ε. πάνω στα τερματικά μας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας σε κάθε επιχείρηση ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.»

Αντίστοιχα ο Διευθύνων Σύμβουλος της RBS Α.Ε. Γιώργος Γιαννούκος ανέφερε: «Με χαρά μας αποδεχτήκαμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της ανάληψης ενός τόσο απαιτητικού έργου, εξαιτίας της ανάγκης έκδοσης τόσου μεγάλου αριθμού φορολογικά σύννομων αποδείξεων, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα όταν οι αποδείξεις αυτές έπρεπε να εκδοθούν από 200 και πλέον σταθμούς εργασίας κάτω από ένα συγκεκριμένο ΑΦΜ. Το έργο αυτό ασφαλώς δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με τέτοια επιτυχία αν η ανταπόκριση των τερματικών πληρωμών της epay δεν ήταν απολύτως άριστη όπως αποδείχτηκε στην πράξη. Το γεγονός αυτό δικαιώνει την από κοινού απόφασή μας, RBS και epay, να  συνεργαστούμε στρατηγικά στον τομέα των ταμειακών συστημάτων σε συνδυασμό με ηλεκτρονικές πληρωμές. Η απόλυτα επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου αυτού απαιτητικού εγχειρήματος, μας ενθαρρύνει ώστε να προχωρήσουμε αποφασιστικά σε επόμενες κοινές επιχειρηματικές δράσεις». 

“Ως High Priority Promotions συνεργαστήκαμε με την epay και την RBS με βασικό μας στόχο να διασφαλίσουμε την άμεση εξυπηρέτηση των χιλιάδων fans που μας τίμησαν με την παρουσία τους στις συναυλίες μας, μειώνοντας αισθητά την αναμονή τους στα ταμεία των διοργανώσεων. Παράλληλα, εξίσου βασικός μας στόχος ήταν να εγγυηθούμε την ασφάλεια όλων των συναλλαγών τους, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις από το ελληνικό κράτος. Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον οι συνεργάτες μας θα βρουν νέες λύσεις για να βελτιστοποιήσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο κοινό, με γνώμονα την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτησή τους, καθώς και την ελαχιστοποίηση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.”, δήλωσε ο Κώστας Θελούρας, Managing Director της High Priority Promotions. 

Σχετικά με τη Euronet

Η Euronet δραστηριοποιείται στην Ελλάδα για περισσότερο από 20 χρόνια, μέσω της Euronet Card Services A.E. και από το 2022 και μέσω της Euronet Merchant Services (epay), καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στον τομέα των υπηρεσιών πληρωμών, που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο δίκτυο ΑΤΜ της χώρας και εκτεταμένο πελατολόγιο για υπηρεσίες αποδοχής καρτών και εκκαθάρισης συναλλαγών, ενώ αναπτύσσει περαιτέρω υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων καθώς και διανομής ψηφιακού περιεχομένου. Η Euronet Merchant Services είναι Αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληρωμών για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους με την εμπορική επωνυμία “epay”. Μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρονται στις συνεργαζόμενες με την epay επιχειρήσεις είναι η πίστωση των εισπράξεων από συναλλαγές με κάρτες σε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς την αμέσως επόμενη ημερολογιακή ημέρα (συμπεριλαμβανομένων Σαββάτου, Κυριακής και αργιών), η εξυπηρέτηση από το δίκτυο Καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, και οι λύσεις για εξ αποστάσεως εισπράξεις καρτών μέσω e-hop, αρχείων ή τηλεφωνικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.epayworldwide.gr/

Σχετικά με την RBS

Ο Όμιλος RBS, κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά φορολογικών συστημάτων με παρουσία σε περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις, μέσω των ταμειακών συστημάτων και εφαρμογών του, όλων διασυνδεδεμένων στις cloud πληροφορικές υποδομές του, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και ισχυρή παρουσία σε αγορές του εξωτερικού και ιδιαίτερα στην Ιταλική αγορά, κατέχοντας μερίδιο πάνω από 12%.

Ο Όμιλος είναι αμιγώς Ελληνικός, με ιδιόκτητες ρομποτικές γραμμές παραγωγής, τις μοναδικές στην Ελλάδα στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ διαθέτει έμπειρα και υψηλής κατάρτισης στελέχη, τόσο στο τμήμα ανάπτυξης προϊόντων, όσο και στο τμήμα βιομηχανικού σχεδιασμού και παραγωγής.

Οι δραστηριότητες του ομίλου RBS εκτείνονται σήμερα από την σχεδίαση και παραγωγή,  Συστημάτων Ταμείου (φορολογικών ή μη), την ανάπτυξη και διάθεση ολοκληρωμένων  εφαρμογών λογισμικού, για την διαχείριση επιχειρήσεων λιανικής και επιχειρήσεων εστίασης, την παροχή υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης (Υ.ΠΑ.Η.Ε.Σ.), μέσω της πιστοποιημένης από την ΑΑΔΕ εφαρμογής RAPIDSIGN της εταιρείας του ομίλου ΜΑΤ ΑΕ, έως και υπηρεσίες πληρωμών λογαριασμών, έχοντας αναπτύξει μέσω της θυγατρικής του εταιρείας, Trilia Α.Ε., πιστοποιημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος Ίδρυμα Πληρωμών, ένα πανελλαδικό δίκτυο σημείων πληρωμών που ξεπερνούν σήμερα τα 2.000.

Ταυτόχρονα ο Όμιλος για την προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων του, διαθέτει δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών πανελλαδικά και το οποίο σήμερα αριθμεί περισσότερες από 500 εξειδικευμένες στο συγκεκριμένο αντικείμενο επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rbs.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!