Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

Διορθώσεις σφαλμάτων ΦΕΚ B 3275/11.06.2024

Δείτε την απόφαση Υ.Α. 36567/2024 κωδικοποιημένη όπως ισχύει.

Στην υπ’ αρ. 36567/09.05.2024 απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Β’ 2904), στη σελίδα 30238, στην Β’ στήλη, μετά το τέλος του σώματος κειμένου του σημείου (ε) της παρ. 5 του άρθρου 114 στον 44 στίχο εκ των άνω εντός των εισαγωγικών («») και πριν την έναρξη του κειμένου στον 45 στίχο εκ των άνω, συμπληρώνονται τα εκ παραλείψεως εδάφια των παρ. 6 και 7,

από το εσφαλμένο:

“ε) Ο χρήστης επαναλαμβάνει το βήμα της περ. δ’ όσες φορές χρειαστεί σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την παρ. 3.»

Οι υπόχρεοι που κατά την έκδοση της παρούσας, διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης, στον διαδικτυακό τόπο www.fuelprices.gr, οφείλουν, να προβούν σε επικαιροποίηση των στοιχείων τους, με την καταγραφή και προσθήκη του στοιχείου (αζ) της παρ. 5, στην προσωπική τους σελίδα, εντός δύο (2) μηνών από την έναρξη ισχύος της παρούσας.”,

στο ορθό:

“ε) Ο χρήστης επαναλαμβάνει το βήμα της περ. δ’ όσες φορές χρειαστεί σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την παρ. 3.

6. Αν ο υπόχρεος δεν έχει πρόσβαση στον διαδικτυακό τόπο www.fuelprices.gr δεν επιτρέπεται να μεταβάλλει τις τιμές λιανικής πώλησης με τις οποίες διαθέτει τα προϊόντα του στο καταναλωτικό κοινό μέχρι να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδικτυακό τόπο και να δηλώσει νέες τιμές πώλησης.

7. Στους παραβάτες επιβάλλεται για τη μη υποβολή δήλωσης, την υποβολή ψευδούς ή ανακριβούς δήλωσης ή τη μη υποβολή νέας δήλωσης, σύμφωνα με το παρόν, λιανικών τιμών προϊόντων καυσίμων στον διαδικτυακό τόπο www.fuelprices.gr, πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.».

Οι υπόχρεοι που κατά την έκδοση της παρούσας, διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης, στον διαδικτυακό τόπο www.fuelprices.gr, οφείλουν, να προβούν σε επικαιροποίηση των στοιχείων τους, με την καταγραφή και προσθήκη του στοιχείου (αζ) της παρ. 5, στην προσωπική τους σελίδα, εντός δύο (2) μηνών από την έναρξη ισχύος της παρούσας.”

(Από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!