Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σύλλογος Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Χαλκιδικής Ζητάμε την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης διαφθοράς στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας

Σύλλογος Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Χαλκιδικής

Θεσσαλονίκη, 29-5-2024

Δελτίο Τύπου

Ζητάμε την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης διαφθοράς στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας - Δεν επιτρέπουμε τη στοχοποίηση και την απαξίωση όλων των συναδέλφων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εφοριακών Νομών Θεσσαλονίκης - Κιλκίς – Χαλκιδικής κατόπιν ομόφωνης απόφασής του, υιοθετεί πλήρως την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Νομών Βοιωτίας και Εύβοιας για το περιστατικό στην Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας και στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων του παραπάνω συλλόγου που κήρυξαν στάση εργασίας για την Πέμπτη 30.05.024.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε φαινόμενο διαφθοράς και κακοδιοίκησης, και απαιτούμε την πλήρη και σε βάθος διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Δεν επιτρέπουμε τη στοχοποίηση και την πλήρη απαξίωση όλων των συναδέλφων, οι οποίοι εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες σε τραγικά υποστελεχωμένες υπηρεσίες χωρίς την απαραίτητη υλικοτεχνική και ψηφιακή υποδομή. 

Η πρόθεση της διοίκηση της ΑΑΔΕ για υποβάθμιση της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας πλήττει την εξυπηρέτηση των πολιτών, για δε η τυχόν μεταφορά των υπαλλήλων σε κεντρικές υπηρεσίες της Αττικής θίγουν κατάφωρα τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και προσβάλλει ευθέως την προσωπικότητά τους. 

Επισυνάπτεται:

  1. Η από 25.05.2024 ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Νομών Βοιωτίας και Εύβοιας 
  2. Το από 27.05.2024 Δελτίου Τύπου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!