Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Επιμελητήριο Κυκλάδων Δ’ κύκλος αξιολόγησης προϊόντων που θα προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine

Ξεκίνησε ο Δ' κύκλος αξιολόγησης κυκλαδίτικων προϊόντων που θα προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine.

Υπενθυμίζεται από το Επιμελητήριο Κυκλάδων ότι αυτή τη στιγμή το Μητρώο Προϊόντων που φέρουν το σήμα των «Aegean Cuisine Recommended Products» αποτελείται από 387 προϊόντα, 81 παραγωγών, που καλύπτουν 26 κατηγορίες, ενισχύοντας τη σύνδεση της πρωτογενούς παραγωγής με την εστίαση και αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη γαστρονομία των Κυκλάδων.

Σε συνέχεια λοιπόν της επιτυχημένης ολοκλήρωσης τριών κύκλων αξιολόγησης για την δημιουργία μητρώου προϊόντων από παραγωγούς των Κυκλάδων που προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine, διεξάγεται ο Δ' κύκλος αξιολόγησης και καλούνται οι επιχειρηματίες από τα 24 νησιά του νομού που παράγουν και τυποποιούν τοπικά προϊόντα χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων και την αποστολή δείγματος προϊόντων έχει οριστεί η Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023.

«Σε μια εποχή που η ποιότητα και η υψηλή διατροφική αξία των τοπικά παραγόμενων προϊόντων, και δη των κυκλαδικών, είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, η ανάγκη να αναδειχθούν και να προωθηθούν μέσω συνεργειών είναι περισσότερο χρήσιμη από ποτέ» όπως σημειώνει το επιμελητήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!