Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Προσθέστε στην ιστοσελίδα σας τα widgets του Forin.gr

Είστε διαχειριστής ιστοσελίδας/blog και θέλετε να ενημερώνετε καθημερινά τους επισκέπτες σας για όλες τις φορολογικές εξελίξεις; Το Forin.gr σας δίνει τη δυνατότητα αυτή με τα νέα Forin.gr widgets που είναι πλέον διαθέσιμα για όλους τους διαχειριστές ιστοσελίδων.

Τα βήματα είναι λίγα και απλά:

1. Πηγαίνετε στη σελίδα http://www.forin.gr/widgets

2. Συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία όπως αναλυτικά περιγράφουμε στη συνέχεια

Δημιουργήστε το widget όπως εσείς θέλετε συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία

Αναλυτικά:

α. Τύπος widget: Επιλέγετε την κατηγορία των θεμάτων που θέλετε να προβάλετε στην ιστοσελίδα σας. Οι διαθέσιμες επιλογές αυτή τη στιγμή είναι οι εξής: Τελευταίες ειδήσεις, Τελευταίες αποφάσεις, Τελευταίοι νόμοι, Τα αγαπημένα μου. Η εμφάνιση των “αγαπημένων” στο widget πραγματοποιείται μόνο εφόσον είστε εγγεγραμμένος στο Forin.gr και έχετε επιλέξει κάποια θέματα του Forin.gr ως αγαπημένα. Με τον τρόπο αυτό, σημειώνουμε ότι μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένα θέματα για να εμφανίζετε στο widget σας και κατ’ επέκταση στους επισκέπτες σας.

β. Τίτλος widget: Εισάγετε τον τίτλο του widget όπως εσείς θέλετε να εμφανίζετε στην ιστοσελίδα σας

γ. Θέμα: Επιλέγετε το χρώμα του widget. Οι διαθέσιμες επιλογές αυτή τη στιγμή είναι δύο: μπλε και γκρι.

δ. Εμφάνιση εικόνων: Επιλέγετε αν θέλετε να εμφανίζονται ή όχι συνοδευτικές εικόνες των θεμάτων στο widget που θα δημιουργήσετε.

ε. Πλάτος – Ύψος: Επιλέγετε τις διαστάσεις που επιθυμείτε ώστε το widget να ταιριάζει στην ιστοσελίδα σας.

στ. Αποτελέσματα: Επιλέγετε τον αριθμό των θεμάτων που θέλετε να εμφανίζονται στο widget που δημιουργείτε.

ζ. Το website σας: Εισάγετε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας (π.χ. http://www.forin.gr).

3. Πατάτε προεπισκόπηση προκειμένου να δείτε το widget όπως θα παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα σας. Πραγματοποιείτε όποιες αλλαγές επιθυμείτε στις αρχικές σας επιλογές και πατάτε εκ νέου προεπισκόπηση. Το αποτέλεσμα θα είναι της παρακάτω μορφής:

Το widget που θα δημιουργήσετε θα είναι αυτής της μορφής

4. Αφού καταλήξετε στις επιλογές σας για την εμφάνιση αλλά και το περιεχόμενο του widget, πατάτε το κουμπί “Δημιουργία”.  Το τελευταίο βήμα για να εμφανιστεί το widget στην ιστοσελίδα σας είναι να αντιγράψετε τον κώδικα που εμφανίζεται και να τον επικολλήσετε το στο σημείο της ιστοσελίδας σας που θέλετε να εμφανίσετε το widget.

Εάν έχετε πρόβλημα ή οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εγκατάσταση του widget στην ιστοσελίδα σας, με χαρά μας θα σας βοηθήσουμε σχετικά αφού επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο χώρο των σχολίων παρακάτω είτε εδώ. Με την ίδια χαρά θα ακούσουμε και τις απόψεις σας ή τις προτάσεις σας για αλλαγές ή βελτιώσεις στη συγκεκριμένη εφαρμογή του Forin.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!