Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

e-ΕΦΚΑ Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των Τμημάτων Γραμματείας – Πρωτοκόλλου της ΣΤ΄ Διεύθυνσης Συντάξεων Αναπηρίας

e-ΕΦΚΑ

25 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση

Ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη λειτουργία των Τμημάτων Γραμματείας – Πρωτοκόλλου της ΣΤ΄ Διεύθυνσης Συντάξεων Αναπηρίας Ατυχημάτων και Αποκατάστασης και της Α΄ Διεύθυνσης Απονομής Συντάξεων

Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών του e–ΕΦΚΑ, ενημερώνουμε τους συναλλασσόμενους ότι, από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2023, το Τμήμα Γραμματείας – Πρωτοκόλλου της ΣΤ΄ Διεύθυνσης Συντάξεων Αναπηρίας Ατυχημάτων θα λειτουργεί επί της οδού Πειραιώς 46–48, Τ.Κ. 10436.

Επίσης, από την 1η Σεπτεμβρίου 2023,  θα μεταφερθεί στο ίδιο κτήριο (Πειραιώς 46-48) το Τμήμα Γραμματείας – Πρωτοκόλλου της Α’ Διεύθυνσης Απονομής Συντάξεων, που λειτουργεί σήμερα επί της οδού Πατησίων 5 .

Συνεπώς, οι συναλλασσόμενοι που επιθυμούν να καταθέσουν οποιαδήποτε αίτηση ή δικαιολογητικό, που απευθύνεται προς την Α’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων ή προς την ΣΤ΄ Διεύθυνση Συντάξεων Αναπηρίας Ατυχημάτων και Αποκατάστασης θα πρέπει να απευθύνονται στην ανωτέρω δομή, από την 1η Σεπτεμβρίου 2023 και μετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!