Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ERGO Ασφαλιστική Νέο τμήμα εκπαίδευσης για την ενδυνάμωση των δικτύων διαμεσολάβησης

Στη δημιουργία νέου τμήματος εκπαίδευσης ανακοίνωσε ότι προχωράει η ERGO Ασφαλιστική, επιδιώκοντας να προωθήσει την αριστεία και την επαγγελματική ανάπτυξη των διαμεσολαβητών της.

Επικεφαλής του νέου τμήματος αναλαμβάνει ο Γιώργος Λογοθέτης, ως προϊστάμενος Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών, ενώ η Ιωάννα Κουρτελάκη, θα ασκεί τα καθήκοντα της υπεύθυνης Εκπαίδευσης Δικτύου Συνεργατών.

Ο Στάθης Τσαούσης, διευθυντής τομέα Πωλήσεων δήλωσε σχετικά:

«Η δημιουργία του νέου τμήματος και η αναγνώριση της αξίας της συνεχούς εκπαίδευσης των διαμεσολαβητών, αποτελεί ακόμη μια έμπρακτη απόδειξη του σημαντικού ρόλου που έχει ο διαμεσολαβητής στην αναπτυξιακή πορεία της ERGO. Ο Γιώργος είναι ένα έμπειρο στέλεχος, με 31 συνεχή χρόνια παρουσίας στον τομέα των πωλήσεων στους κόλπους της εταιρείας μας και είμαι βέβαιος, ότι θα συνδράμει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών εκπαίδευσης όλων των δικτύων της εταιρείας μας».

Ο κ. Λογοθέτης συμπλήρωσε ότι «η δημιουργία του νέου τμήματος, αντανακλά τη δέσμευση της ERGO να επενδύσει στην ανάπτυξη των διαμεσολαβητών της. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητές τους με βιωματικό και ζωντανό τρόπο, να εμπλουτίσουμε τις απαραίτητες γνώσεις τους που θα τους επιτρέπουν να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και επιτυχημένοι στην αγορά, να εμπνεύσουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση εδραιώνοντας ταυτόχρονα το όραμα και τις αξίες μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!