Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

JTI Επένδυση της εταιρείας σε προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου

Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 3 δισ. ευρώ ( 300 δισ. γιέν) στην κατηγορία προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου ανακοίνωσε ότι προωθεί για την περίοδο μεταξύ 2023 και 2025 ο ιαπωνικός πολυεθνικός όμιλος JTI (Japan Tobacco International).

Στόχος της JTI είναι να υπερδιπλασιάσει τα έσοδά της από τα προϊόντα αυτά έως το 2025 σε σύγκριση με το 2022, δίνοντας έμφαση στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού.

Η JTI, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «με διαρκή δέσμευση για την ικανοποίηση των ενήλικων καταναλωτών, συνεχίζει την επιχειρηματική της δραστηριότητα ανταποκρινόμενη στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες και προσδοκίες τους, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους»

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η JTI είναι σήμερα η Νο.1 εταιρεία στον κλάδο των συμβατικών προϊόντων καπνού στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην Ελλάδα εκτός της εμπορικής δραστηριότητας, η εταιρεία έχει επίσης παραγωγική και εξαγωγική με το εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη.

Με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, η JTI συνεισφέρει ετησίως πάνω από το 2% των συνολικών φορολογικών εσόδων της χώρας από ΕΦΚ και ΦΠΑ καπνού, ενώ προμηθεύεται συστηματικά τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά καπνά για τα προϊόντα της διεθνώς.

Η JTI Ελλάδας έχει την ευθύνη και των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας, άμεσα απασχολώντας συνολικά 300 εργαζόμενους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!