Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Λευτέρης Αυγενάκης Συνάντηση με την Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών

Προτάσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τον ΕΦΕΤ και τον ΕΛΓΑ ζήτησε από την Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη μεταξύ τους συνάντηση.

Συζητήθηκαν επίσης οι θέσεις της ΕΘΕΑΣ για τα Οικολογικά Σχήματα, τις Ομάδες Παραγωγών και τους Ελαιοκομικούς Φορείς, το θέμα των εργατών γης, καθώς και η επίσπευση της αξιολόγησης των αιτήσεων στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, τέθηκαν επί τάπητος «η εφαρμογή Γενικής Διαβούλευσης με την ΕΘΕΑΣ, τα προβλήματα και το κόστος παραγωγής, η εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ, η αλλαγή κανονισμού του ΕΛΓΑ, η πρόσληψη προσωπικού από τον ΟΠΕΚΕΠΕ , ο έλεγχος της αγοράς, καθώς και τα ζήτημα της άμεσης αποζημίωσης των αγροτών που πλήττονται από τα καιρικά φαινόμενα».

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση συμμετείχαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης, ο πρόεδρος της Ένωσης, Παύλος Σατολιάς, οι αντιπρόεδροι Ανδρέας Δημητρίου και Χρήστος Γιαννακάκης, ο γραμματέας Θωμάς Κουτσουπιάς, η ταμίας Διαμάντω Κρητικού, από την Εκτελεστική Επιτροπή ο Αθανάσιος Σωτηρόπουλος και ο γενικός διευθυντής, Μόσχος Κορασίδης.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, συμφωνήθηκε να συσταθεί ομάδα εργασίας για τον συντονισμό και την καλύτερη επίλυση των επιμέρους θεμάτων των παραγωγών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!