Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα φοιτητών

Από αύριο, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 έως και την Πέμπτη  3 Αυγούστου 2023, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 σε φοιτητές ΑΕΙ και σε καταρτιζόμενους των Δημοσίων ΙΕΚ.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής, στο: https://stegastiko.minedu.gov.gr.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκαν από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

KATERINA VASILAKI
KATERINA VASILAKI
01/07/2023 02:18:57

Γεια σας ο γιος μου ειναι 22 ετων φοιτητής στην Κρητη και το σπιτι που μενει ειναι 55τμ το νοικιάζουμε, με μισθωτήριο συμβολαιο στο ονομα μου. Φυσικα το δήλωσα και φετος στην δηλωση μου ως ενοικιο για φοιτητικο σπιτι εφοσον ο γιος μου ειναι εξαρτώμενο τέκνο.
Ομως ο γιος μου πέρυσι το 2022 εργάστηκε part time σε καφε και λογω του οτι ειχε φορολογητέο εισοδημα 3300€ πρεπει να κανει τωρα φορολογικη δηλωση. Η ερωτηση μου ειναι: Πως θα φανεί οτι ειναι φοιτητής στη δικη του δηλωση και οτι το μισθωμένο σπιτι στο οποιο μενει στην Κρητη το νοικιάζουν οι γονεις του και Επισης πως θα κανει αιτηση για το φοιτητικο στεγαστικό επιδομα ο ιδιος όταν το αφμ του μισθωτή στην Κρητη που μενει φαινεται το δικο μου και οχι το δικο του;