Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Τρεις νέες στοχεύσεις για την Επιτροπή Μελών "Empowering People"

Σε «Empowering People» μετονομάστηκε η Επιτροπή Μελών «HR Talents» του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τα μέλη της οποίας παράλληλα όρισαν και ήδη προετοιμάζουν για το 2023 τρεις νέες θετικές ενότητες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, συμφωνήθηκε η Επιτροπή «Empowering People» να εστιάσει το έργο της:

  • Σε εργασιακά και νομοθετικά θέματα, λόγω των πολλών και σημαντικών αλλαγών που επέρχονται σε θεσμικό επίπεδο.
  • Στη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη (diversity, equity & inclusion), στοιχεία άκρως προσδιοριστικά του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.
  • Σε αναπτυξιακά προγράμματα και μέτρα στήριξης (development programs and measures) δίνοντας έμφαση στο mentoring και το coaching.

Σημειώνεται ότι η μετονομασία της επιτροπής κρίθηκε σκόπιμη, προκειμένου ο τίτλος της να αποτυπώνει καλύτερα τον ρόλο και τη στρατηγική της.

Μέλη της Επιτροπής είναι εκπρόσωποι των εταιρειών Jungheinrich Hellas, Merck, OTE, Siemens, Google Cloud, Bayer Hellas, Women on Top και Kariera.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!