Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Great Exhibitions Τρία βραβεία στα Greek Export Awards 2023

Τρία βραβεία έλαβε η Great Exhibitions, εταιρεία που ασχολείται με την συμμετοχή επιχειρηματικών αποστολών σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων, ποτών, τουρισμού κ.α., στα Greek Export Awards 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Great Exhibitions κέρδισε και τα τρία βραβεία για τα οποία προτάθηκε και είναι η 7η συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία βραβεύεται. Φέτος έλαβε βραβεία για τις κατηγορίες " Top export marketing strategy", "Top export consultant" και "Top marketing agency".

«Είμαστε χαρούμενοι και εξαιρετικά περήφανοι που κερδίσαμε τρία χρυσά Greek Exports Awards φέτος», δήλωσε ο managing director της Great Exhibitions Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, «Αυτά τα βραβεία αποτελούν απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας και αναγνωρίζουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. H Great Exhibitions διαθέτει το μεγαλύτερο εκθεσιακό πρόγραμμα διοργανώνοντας συμμετοχές σε 65+ εκθεσιακά γεγονότα σε κάθε γωνιά του πλανήτη… Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να επιτύχουν στις διεθνείς αγορές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!