Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Καριέρα Πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA Hellas για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των Πληροφοριών

Η Καριέρα ανακοίνωσε ότι έλαβε την πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV AUSTRIA Hellas.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των πληροφοριών των χρηστών μας και η πιστοποίηση ISO 27001:2013 αποτελεί απόδειξη των προσπαθειών μας», δήλωσε η Μαντώ Πατσαούρα, γενική διευθύντρια της Καριέρα Α.Ε.

«Καθώς η αγορά εργασίας συνεχίζει να εξελίσσεται και να γίνεται πιο ψηφιακή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να διασφαλίσουμε ότι οι εργοδότες και όσοι αναζητούν εργασία μπορούν να μας εμπιστευτούν πως θα διατηρήσουμε τα δεδομένα τους ασφαλή».

Η Καριέρα Α.Ε. επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των Πληροφοριών, σχετικά με τις κάτωθι υπηρεσίες της: Προσέλκυση Ταλέντων, Branding Εργοδοτών, Προσλήψεις και Διαχείριση Ταλέντων, Λογισμικό Ανθρώπινου Δυναμικού και Αναβάθμιση Δεξιοτήτων.

«Στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο, οι εταιρείες πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα τους προστατεύονται», δήλωσε ο Διευθυντής Ελέγχων Συστημάτων Πληροφορικής της TÜV AUSTRIA Hellas, Θ. Μητσάκος. «Με την επίτευξη της πιστοποίησης ISO 27001:2013, η Καριέρα Α.Ε. έδειξε την αφοσίωσή της στην παροχή μιας ασφαλούς πλατφόρμας για όσους αναζητούν εργασία, αλλά και για εργοδότες, ώστε να μπορούν να συνδέονται και να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!