Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Βουλή Τροπολογία με θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Ναυτιλίας

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου "Δημιουργία Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης - Κύρωση σύμβασης δωρεάς μεταξύ της εταιρείας ''Κύκλωψ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία'' και του Ελληνικού Δημοσίου" ρυθμίζονται τα ακόλουθα θέματα:

1. Παράταση ισχύος του πίνακα επιτυχόντων του διαγωνισμού για την πλήρωση κενών θέσεων δικαστικών λειτουργών του Δικαστικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων στον βαθμό του Παρέδρου.

2. Ορισμός και αναπλήρωση Προϊσταμένου Επιθεώρησης Στρατιωτικών Δικαστηρίων, Γραμματειών και Δικαστικών Λειτουργών - Τροποποίηση Παρ. 1 άρθρου 136 Κώδικα Δικαστικού Σώματος Ενόπλων Δυνάμεων.

3. Σύσταση θέσεων Επιτελάρχη στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας - Τροποποίηση παρ. 3 άρθρου 15 ν. 2292/1995.

4. Αρμοδιότητα έγκρισης της διάθεσης των αεροσκαφών της μοίρας Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων της Πολεμικής Αεροπορίας - Τροποποίηση άρθρου 3 ν. 4142/2013.

Παρατίθεται ακολούθως η τροπολογία στο σύνολό της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!