Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κίνα Το Πεκίνο θα προωθήσει την επιχειρηματικότητα για την επίτευξη της κοινής ευημερίας

Η επιχειρηματικότητα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή του πλούτου μέσα σε μία κοινωνία. Έτσι, οι επιχειρηματίες, τόσο Κινέζοι, όσο και ξένοι θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο ως η κινητήρια δύναμη, καθοδηγώντας την ιστορική αναζήτηση της Κίνας για την κοινή ευημερία, δήλωσε την Τρίτη στο Νταβός ο Κινέζος αντιπρόεδρος Λιου Χε.

Αν ο πλούτος δεν αυξηθεί, η κοινή ευημερία θα γίνει ένας ποταμός χωρίς πηγές ή ένα δέντρο χωρίς ρίζες, τόνισε χαρακτηριστικά ο Λιου στην ετήσια διάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός για το 2023.

Η κοινή ευημερία στοχεύει στην πρόληψη της πόλωσης, δήλωσε ο Λιου που πρόσθεσε ότι αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κοινή ανάπτυξη και τη σκληρή δουλειά του κάθε Κινέζου πολίτη.

Η κοινή ευημερία δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα συνώνυμο της κοινωνικής ισότητας ή των πολιτικών επίτευξης κοινωνικής ευημερίας, δήλωσε ο Λιου.

Καθώς η Κίνα μεγαλώνει, όλοι οι Κινέζοι πολίτες θα βρεθούν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα εισοδήματά τους, αλλά και το επίπεδο της ευημερίας τους πρέπει να είναι ίδια για όλους, είπε ο Λιου, τονίζοντας ότι θα υπάρχουν ίσες ευκαιρίες, αλλά όχι εγγυήσεις για ίσα εισοδήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!