Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Επιχειρησιακό σχέδιο βάσει στρατηγικών στόχων για το έτος 2023

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

17 Ιανουαρίου 2023

Δελτίο Τύπου

Επιχειρησιακό σχέδιο βάσει στρατηγικών στόχων για το έτος 2023

Οι κίνδυνοι και οι προκλήσεις στις αγορές κεφαλαίου έχουν χωρίς αμφιβολία ενταθεί σημαντικά κατά την τελευταία τριετία, δημιουργώντας νέα μακροοικονομικά δεδομένα. 

Στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς παρακολουθούμε ενεργά τις επερχόμενες αλλαγές στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και προσαρμοζόμαστε έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις συνεχιζόμενες επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης, των γεωπολιτικών εντάσεων, συμπεριλαμβανομένης της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, στις τεχνολογικές εξελίξεις, στις επιταγές που απαιτεί η μετάβαση στη βιώσιμη χρηματοδότηση. 

Παράλληλα, η ανάπτυξη της εγχώριας κεφαλαιαγοράς προϋποθέτει την ύπαρξη ενός κατάλληλου και επίκαιρου ρυθμιστικού και εποπτικού πλαισίου, το οποίο επηρεάζει τους επενδυτές, τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις και εν γένει την οικονομία της χώρας. 

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, θεωρούμε ότι πλέον απαιτείται η δημιουργία ενός οδικού χάρτη (roadmap) που θα οδηγήσει συγκροτημένα και με ασφάλεια την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην επόμενη ημέρα.

Το Στρατηγικό Σχέδιο 2022-2027 και το Επιχειρησιακό Σχέδιο 2023 είναι ο οδικός χάρτης για την υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!