Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Διεξάγεται στην Αθήνα το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2023, στην Αθήνα θα διεξαχθεί το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting στο οποίο αναμένεται να συμμετέχουν θεσμικοί εκπρόσωποι από τον χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού, καθώς και ιδιώτες με σημαντική δραστηριότητα στον κλάδο του yachting, όπως εταιρείες ναύλωσης, ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, εταιρείες διαχείρισης μαρινών, εταιρείες παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών, κατασκευάστριες εταιρειών σκαφών, brokers και άλλοι επαγγελματίες.

Συνολικά, το Συνέδριο θα περιλαμβάνει δέκα θεματικές ενότητες που καλύπτουν το σύνολο των αναπτυξιακών προκλήσεων που αντιμετωπίζει το ελληνικό yachting σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, θα συζητηθούν θέματα όπως: Ναυτιλία & Θαλάσσιος Τουρισμός,

Η Επόμενη μέρα μετά το Νομοσχέδιο, Chartering & Brokerage / Bare boats & Crewed Boats, Yachting – Ασφάλεια στην θάλασσα, Yachting, Περιβάλλον & Πράσινη Ενέργεια – Ενεργειακή Μετάβαση, Μαρίνες, Yacht Refit/ Design/ Building/ Repair/ Shipyards, Yachting & Εκπαίδευση, Γυναίκες στον χώρο του Yachting, Θαλάσσιος Τουρισμός & Μπλε Οικονομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!