Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

SABO Διοργάνωση δράσεων για τη σύνδεση βιομηχανίας και πανεπιστημιακής κοινότητας

«Oργανώνουμε περαιτέρω δράσεις στα πρότυπα της λοιπής Ευρώπης προκειμένου να έρθουμε κοντά στους φοιτητές και να τους καταστήσουμε πιο έτοιμους να ενταχθούν ομαλά και αποτελεσματικά στην παραγωγική διαδικασία, επενδύοντας στο μέλλον τους».

Αυτό σημειώνει σε δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ευγενία Κοίλιαρη, CEO της SABO ABEE και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με αφορμή την δημοσίευση στο διεθνές Journal of Composites Science, των αποτελεσμάτων της νέας εργαστηριακής μελέτης στον κλάδο της βιομηχανίας τούβλων και κεραμιδιών, από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της SABO, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα R&D της SABO επιδίδεται ενεργά σε εργαστηριακές αναλύσεις πρώτης ύλης και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως πλήρεις εργοστασιακοί έλεγχοι (audit) και μελέτες αναβάθμισης για εργοστάσια κεραμοποιίας.

Περισσότερες από 250 μελέτες ανάλυσης πρώτης ύλης για 48 χώρες διεθνώς πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 8 χρόνια, προσφέροντας πληροφορίες για τα έργα προς υλοποίηση, καθοδηγώντας τους πελάτες στην επιλογή των κατάλληλων πρωτογενών υλικών.

Η SABO που υπενθυμίζεται ότι δραστηριοποιείται στην κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού, δηλώνει ότι επενδύει διαρκώς στο τρίπτυχο έρευνα, ανάπτυξη, καινοτομία επιδιώκοντας στενή συνεργασία με την Πανεπιστημιακή κοινότητα μέσω στοχευμένων κοινών δράσεων.

Με αυτή την σχετική δημοσίευση η Ευγενία Κοίλιαρη σήκωσε στο ienergeia:

«Η συνεργασία μας με το ΕΜΠ σε επίπεδο ερευνητικών μελετών επισφραγίζει τη σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με τη βιομηχανία. Η γεφύρωση του χάσματος θα συμβάλλει αφενός στην εξοικείωση των Ελλήνων επιστημόνων με την επιχειρηματική δράση αλλά και στην αξιοποίηση της πανεπιστημιακής έρευνας για ένα ισχυρό παραγωγικό αποτέλεσμα. Oργανώνουμε περαιτέρω δράσεις στα πρότυπα της λοιπής Ευρώπης προκειμένου να έρθουμε κοντά στους φοιτητές και να τους καταστήσουμε πιο έτοιμους ώστε να ενταχθούν ομαλά και αποτελεσματικά στην παραγωγική διαδικασία επενδύοντας στο μέλλον τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!