Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Εκδήλωση – συζήτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην PHILOXENIA 2022, για τις προκλήσεις της νέας τουριστικής σεζόν για την Ελλάδα

Λίγες ημέρες μετά το διεθνές ραντεβού της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας στην διεθνή έκθεση τουρισμού WTM στο Λονδίνο, το κλίμα που επικρατεί στις αγορές ενδιαφέροντος του ελληνικού τουριστικού προϊόντος θα βρεθεί στο επίκεντρο εκδήλωσης – συζήτησης που οργανώνει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στις 11.00 π.μ., στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia 2022.

Στην εκδήλωση – συζήτηση, που έχει θέμα: «Οι προκλήσεις της νέας τουριστικής σεζόν για την Ελλάδα, με φόντο τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία και την ενεργειακή κρίση που επηρεάζει νοικοκυριά και "παίκτες" της ταξιδιωτικής βιομηχανίας» θα συμμετέχουν η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

Συντονιστής θα είναι ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης.

Η εκδήλωση – συζήτηση θα γίνει στο stage του περιπτέρου 13, της HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ θα μεταδώσει διαδικτυακά την εκδήλωση – συζήτηση, από την διεύθυνση https://youtu.be/QtXiS1Ou2yI τον ιστότοπο του www.amna.gr και από τις σελίδες του στο YouTube και στο facebook.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!