Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κ. Αχ. Καραμανλής Η Γραμμή 4 θα αλλάξει ουσιαστικά τον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας

«Είκοσι οκτώ χρόνια μετά την άφιξη του πρώτου μετροπόντικα στην Αθήνα, ήρθε η στιγμή για το εργοτάξιο της Κατεχάκη να υποδεχθεί και πάλι το ένα από τα δύο μηχανήματα TBM, που θα χρησιμοποιηθούν για τη διάνοιξη της Γραμμής 4 Άλσος Βεΐκου-Γουδή"» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Όπως αναφέρει ο υπουργός, «ξεκινάει λοιπόν με γρήγορους ρυθμούς, η συναρμολόγηση του νέου, υπερσύγχρονου μετροπόντικα που παραλάβαμε, ώστε στις αρχές του νέου έτους να αρχίσει το υπόγειο ταξίδι του στην Αθήνα.

Ο δεύτερος μετροπόντικας θα εγκατασταθεί, αντίστοιχα, στο φρέαρ του Άλσους Βεΐκου και τα δύο μηχανήματα θα "συναντηθούν" στον Ευαγγελισμό, έχοντας διανοίξει τη νέα σήραγγα, συνολικού μήκους 12,8 χιλιομέτρων».

Και καταλήγει, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής: «Η Γραμμή 4 θα αλλάξει ουσιαστικά τον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας. Προχωράμε λοιπόν με αποφασιστικότητα και προσήλωση, για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το τεράστιας σημασίας έργο για την Αθήνα».

Η ανάρτηση του υπουργού

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkostaskaramanlis.gr%2Fposts%2Fpfbid022DALt8DU95NuHNTeeji7PyKY6XUdbntVSoMomneGjmjk3ZKU62hPuqkDSB1GXPnUl&show_text=true&width=500

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!