Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Polyplast Νέες συνεργασίες στη Σαουδική Αραβία

Στη Σαουδική Αραβία επεκτείνει τη δραστηριότητά της η Polyplast LTD, εταιρεία καθετοποιημένης παραγωγής προϊόντων εύκαμπτης συσκευασίας με έδρα την Αυλώνα και ισχυρή παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Συγκεκριμένα η Polyplast LTD εγκαινίασε νέες συνεργασίες στον κλάδο της βιομηχανίας παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις στα προϊόντα εύκαμπτης συσκευασίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Σημειώνεται ότι η Polyplast εξάγει ήδη τα προϊόντα της σε Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο Αλβανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Κόσοβο και Ιταλία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η είσοδος της Polyplast LTD σε μια ακόμα νέα αγορά επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ενισχύσει την εξωστρέφειά της με τη σύναψη συνεργασιών εντός και εκτός Ευρώπης και να ισχυροποιεί τη δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!