Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Αθανασίου Πλεύρη ορίστηκε το νέο ΔΣ του ΕΟΔΥ.

Πρόεδρος ΕΟΔΥ: Θεοκλής Ζαούτης, MD, MSCE, PhD, καθηγητής Παιδιατρικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αντιπρόεδρος, αρμόδιος για τα Μεταδοτικά Νοσήματα: Δημήτριος Παρασκευής, αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, με αναπληρωματικό του μέλος την Ελένη Σαμπατάκου, επίκουρη καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ-ΓΝΑ «Ιπποκράτειο».

Αντιπρόεδρος, αρμόδιος για τα Μη Μεταδοτικά Νοσήματα: Σπυρίδων Σαπουνάς, ιατρός ενδοκρινολόγος, με αναπληρωματικό του μέλος την Μαρία Πιάγκου, επίκουρη καθηγήτρια Εργαστηρίου Ανατομίας-ΕΚΠΑ.

Ο Χαράλαμπος Γώγος, καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, ορίστηκε ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Φαρόπουλο, φαρμακοποιό.

Ο Άγγελος Παπανικολάου, επιμελητής Β' Καρδιολογίας - Α' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», ορίστηκε ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Αγγελική Δρελιώζη, προϊσταμένη Τμήματος.

Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Διεθνών Συνεργασιών - 2η Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου, ο Θεόδωρος Καλαμπόκας, επίκουρος καθηγητής Μαιευτικής/Γυναικολογίας (MD, MSc, PhD), Ιατρική Σχολή-ΕΚΠΑ, ορίστηκε ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Αντώνιο Μαγκίνα, δικηγόρο.

Ο Γεώργιος Δελλής, ορίστηκε ως τακτικό μέλος -εκπρόσωπος των εργαζομένων του φορέα, με αναπληρωτή του τον Αντώνιο Γιομπαζολιά.

Χρέη προέδρου κατά την απουσία αυτού, θα εκτελεί ο αντιπρόεδρος για τα Μεταδοτικά Νοσήματα, αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής ΕΚΠΑ Δημήτριος Παρασκευής, ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα αναπληρώνεται από το αναπληρωματικό του μέλος.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!