Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ε.Φ.Ε.Ε.Α. Πρόσκληση σε έκτακτη γενική συνέλευση

Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

Πρόσκληση σε έκτακτη γενική συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τα άρθρα 10 και 12 του καταστατικού μας, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. με απόφασή που έλαβε στη συνεδρίαση του, στις 12-10-2022, σας καλεί να συμμετάσχετε στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Ένωσής μας την 19η Νοεμβρίου 2022  ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιά ΕΒΕΠ, οδός Γεωργίου Κασιμάτη 1, (Πλατεία Ηλεκτρικού σταθμού ) στον Πειραιά, με μοναδικό ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

Φορολογικά και κοινωνικά προβλήματα του κλάδου .

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 του καταστατικού ορίζεται  έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ένωσης  Ιουλιανού 46 Αθήνα την Τετάρτη 2/11/2022 και ώρα 16.00. 

Για τη συγκρότηση απαρτίας πρέπει να παρευρίσκεται το 1/2 των ταμειακώς ενήμερων μελών της Ένωσής μας. Εάν δεν υπάρξει απαρτία, τότε η έκτακτη  Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος χωρίς άλλη προειδοποίηση την Παρασκευή 11/11/2022 και ώρα 16.00.

Αν εκ νέου δεν παραστεί το 1/4 των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών τότε η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 19 Νοεμβρίου 2022 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 10.00 στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιά ΕΒΕΠ, οδός Γεωργίου Κασιματη 1, (Πλατεία Ηλεκτρικού σταθμού) στον Πειραιά με όσα μέλη και αν παρευρίσκονται και με την ίδια ημερήσια διάταξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!