Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Υπουργείο Οικονομικών Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου για το «Ελλάδα 2.0»

Υπουργείο Οικονομικών

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου για το «Ελλάδα 2.0»

Την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για την πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Θα συμμετέχουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, κ. Θανάσης Κοντογεώργης και ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, κ. Νίκος Μαντζούφας. Τη συνέντευξη Τύπου θα συντονίσει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Οικονόμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα, 101 63 Αθήνα), στις 11.00 π.μ.

Θα μεταδοθεί μέσω των επίσημων καναλιών, στο YouTube, της ΓΓ Ενημέρωσης (https://www.youtube.com/channel/UCVhGdCCivUcPn0hDQhwePZA) και του «Ελλάδα 2.0» (https://www.youtube.com/channel/UCVnHCGZASHAb_4azdVcZGqQ), καθώς και μέσω του Twitter του «Ελλάδα 2.0» (https://twitter.com/greece20gov).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!