Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Μνημόνιο συνεργασίας των επιμελητηρίων Λέσβου και Τρίπολης Λιβύης

Μνημόνιο συνεργασίας, με αντικείμενο την ενίσχυση των εμπορικών και οικονομικών δεσμών μεταξύ των ελληνικών και λιβυκών επιχειρήσεων αλλά και των Επιμελητηρίων της Λέσβου και της Τρίπολης της Λιβύης υπέγραψαν χθες στη Μυτιλήνη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλης Μυρσινιάς και ο Γενικός Διευθυντής και εκτελών χρέη Προέδρου του Επιμελητηρίου της Τρίπολης Μοχάμεντ Μπασίρ Ντουζάν.

Το Επιμελητήριο της Τρίπολης στη Λιβύη με μέλη της Διοίκησης του και Λίβυους επιχειρηματίες επισκέπτεται από χθες τη Μυτιλήνη και στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης του συναντήθηκε με το Επιμελητήριο Λέσβου.

Παρόντες στη συνάντηση και ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Αιγαίου Παναγιώτης Κατσαβέλλης, επιχειρηματίες από τους κλάδους παραγωγής του νησιού, όπως ελαιοπαραγωγοί, παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων, μελισσοκομικών προϊόντων, χονδρέμποροι κρέατος, τουριστικοί πράκτορες, κ.α.

Υποδεχόμενος τους Λίβυους επιχειρηματίες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αναφέρθηκε στους ιστορικούς και οικονομικούς δεσμούς των δύο περιοχών, στις νέες προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο επιχειρηματικών κοινοτήτων και στις δυνατότητες διείσδυσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας στη Λιβύη.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου της Τρίπολης, από την πλευρά τους, έδειξαν ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον για τα τοπικά προϊόντα του νησιού, για τα οποία υπάρχει προοπτική υψηλής ζήτησης στη Λιβύη, και στο άμεσο μέλλον θα έρθουν σε επαφή μέσω του Επιμελητηρίου Λέσβου, με τους Λέσβιους επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εξαγωγές στη Λιβύη.

Ακολούθησε η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!