Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Profile Software Λειτουργικό σύστημα της εταιρείας επέλεξε η Κεντρική Τράπεζα της Αιγύπτου

Η εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού Profile Software ανακοίνωσε ότι η Κεντρική Τράπεζα της Αιγύπτου (CBE) επέλεξε το Acumen.plus, το διεθνώς εφαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης διαθεσίμων (Treasury Management System), για την αποτελεσματική διαχείριση και βελτιστοποίηση των λειτουργιών της, με ταυτόχρονη συμμόρφωση και πλήρη γκάμα αναφορών για διαχείριση αποθεματικών και χρέους. Η πλατφόρμα θα εγκατασταθεί στα κεντρικά γραφεία του Καΐρου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Κεντρική Τράπεζα της Αιγύπτου (CBE) στο Κάϊρο διαθέτει συνολικά 4 υποκαταστήματα που βρίσκονται σε 3 πόλεις.

Ως ο μεγαλύτερος δημόσιος χρηματοπιστωτικός οργανισμός, εξυπηρετεί τη χώρα διατηρώντας τη σταθερότητα των τιμών.

Έχοντας αυστηρές απαιτήσεις στους τομείς της συμμόρφωσης και παραγωγής αναφορών, αυξανόμενο όγκο συναλλαγών και δεδομένων, καθώς και εκτεταμένο εύρος χρηματοοικονομικών προϊόντων, το Σύστημα Διαχείρισης Κινδύνων και Διαθεσίμων αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας για την CBE, επομένως, η έρευνα που διενεργήθηκε για την επιλογή του ήταν εκτεταμένη.

Το Acumen.plus υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με τη διαχείριση επενδυτικού χαρτοφυλακίου της CBE, των συναλλαγματικών διαθεσίμων της και των διαφόρων προγραμμάτων περιουσιακών στοιχείων βάσει των πολιτικών της.

Επιπλέον, μεταβαίνοντας σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα και βελτιστοποιώντας τις ροές εργασίας, η CBE θα μειώσει δραστικά το κόστος και την πολυπλοκότητα, επωφελούμενη έτσι από μια ασφαλή επεκτάσιμη τεχνολογία.

Υιοθετώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, η CBE θα διεξαγάγει τις δραστηριότητές της με ευελιξία, καλύπτοντας με τον βέλτιστο τρόπο τις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις του Treasury της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!