Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Παπαστράτος Επίσημος υποστηρικτής της 86ης ΔΕΘ

Επίσημος υποστηρικτής της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που διοργανώνεται από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, είναι η εταιρεία Παπαστράτος, η οποία για 5η συνεχή χρονιά στηρίζει την κορυφαία διοργάνωση της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, με στόχο την προαγωγή της υγιούς και καινοτόμου επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και την ενίσχυση της Βορείου Ελλάδος.

Στόχος της ΔΕΘ και της εταιρείας Παπαστράτος είναι η σταδιακή μετατροπή του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης» σε έναν χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων με το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάστηκε ένας ολοκληρωμένος οδηγός διοργάνωσης βιώσιμων εκδηλώσεων και ένα πιλοτικό πρόγραμμα αποτελεσματικής ανακύκλωσης.

Σε δηλώσεις του, ο διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με την Παπαστράτος και καταδεικνύουν, όπως είπε, την κοινή στόχευση προς την προαγωγή της επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Για την επίσημη υποστήριξη της φετινής ΔΕΘ, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Παπαστράτος Ιάκωβος Καργαρώτος επισήμανε: «οι πράξεις μας είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Πράξεις #prostokalytero που μας συμπεριλαμβάνουν όλους», με επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!