Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΚΙΟΕ Ποιος είστε τέλος πάντων κ. Σταικούρα

Αρνείται να δώσει παράταση στην υποβολή των δηλωσεων ο αρμόδιος υπουργός και εφαρμόζει στους συναδέλφους το μαρτύριο της σταγόνας. 

Ο κ. υπουργός συν-περιφέρεται διαρκώς απαξιωτικά και εχθρικά  απέναντι των συναδελφων και του ΟΕΕ και η στάση του αποτελεί το ευχαριστώ που οφείλει στο ΟΕΕ που τον βοήθησε  στα πρώτα του βήματα. 

Ψήλωσες κ.υπουργέ αλλά δεν είναι το ύψος σας είναι η σκιά σας και σε λίγο που θα είστε παρελθόν θα μετρηθούμε ξανά. 

Δεν φταίτε εσείς που πράττετε αλαζονικά αλλά αυτοί που δεν σας χτύπησαν το χέρι στο τραπέζι. Όταν είχατε εκφραστεί απαξιωτικά-πέρυσι για το ίδιο θεμα- δεν απαίτησαν  εκτός από εμάς την παραίτηση  σας και δεν σας κατήγγειλαν. 

Έχετε υπόψιν σας κ. Σταϊκούρα :

Την φράση του Μπέρτολ Μπρεχτ:

«Πάψτε να νομίζετε ότι σας προορίζουν για πρόεδρο. Πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά αν θέλετε να σας ανέχονται στην κουζίνα».

Σας υποσχόμαστε ότι θα μάθει και ο τελευταίος πολίτης πόσο αγνώμονας και απαξιωτικός είστε έναντι των συναδέλφων και πόσο αδιάφορος  και όχι μόνο είστε για τις επιχειρήσεις το Galaxy μου

Αλεβιζακης Παναγιώτης 
Μέλος ΚΔ ΟΕΕ
Εκ/πος 
ΑΚΙΟΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!