Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Εθνική Ασφαλιστική Επίσημος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών και μαζί όλες τις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «η Εθνική Ασφαλιστική, ως υπερήφανος χορηγός, παραβρέθηκε στον αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας μπάσκετ, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, απέναντι στην ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Νεάπολης στη Λάρισα, ενώ το νικηφόρο αποτέλεσμά του, έδωσε μια πνοή αισιοδοξίας, τόσο στην Εθνική μας ομάδα, όσο και στο πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Σταύρος Κωνσταντάς, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της εταιρείας.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πριν τον αγώνα, μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα προσφέρθηκε συμβολικά στον κ. Κωνσταντά μια μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές όλων των παικτών της Εθνικής Ομάδας».

Η Εθνική Ασφαλιστική υπογραμμίζει ότι ως επίσημος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης, θα είναι δίπλα τους σε κάθε αγώνα στηρίζοντας την προσπάθεια νέων επιτυχιών που θα επαναφέρουν το άθλημα σε διεθνείς κορυφές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!