Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Interamerican Ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας

Ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων και διευρυμένων υπηρεσιών για την υγεία, έχει δημιουργήσει η Interamerican με στόχο την παροχή ολιστικής και υψηλής ποιότητας φροντίδα σε κάθε ασφαλισμένο της, όπως επισημαίνει ο γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας της εταιρείας Γιώργος Βελιώτης.

«Το μοναδικό σύστημα υγείας της Interamerican εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και θέτει σήμερα τα θεμέλια εκείνα που θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε, μελλοντικά, στους πελάτες μας περισσότερα, ακόμη πιο καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες υγείας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στον πυρήνα της ασφαλιστικής της δραστηριότητας βρίσκεται το Σύστημα Υγείας bewell. Αποτελεί μια καινοτομική, απόλυτα εξατομικευμένη πρόταση ασφάλισης υγείας προσφέροντας πλήρη κάλυψη και υποστήριξη σε κάθε στάδιο: από την πρόληψη και τη διάγνωση, μέχρι την περίθαλψη και τη νοσηλεία.

Τόσο στον πρωτοβάθμιο όσο και δευτεροβάθμιο τομέα περίθαλψης, το σύστημα υγείας Interamerican υποστηρίζεται από ένα εκτεταμένο, πανελλαδικής κάλυψης, συνεργαζόμενο δίκτυο 250 και πλέον, διαγνωστικών κέντρων, περισσότερων από 1.400 γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων.

Επίσης οι ιδιόκτητες υποδομές υγείας της Interamerican -τα 2 υπερσύγχρονα Πολυϊατρεία πρωτοβάθμιας φροντίδας, MEDIFIRST, στο Μαρούσι και την Αργυρούπολη, καθώς και η γενική κλινική Αθηναϊκή ΜEDICLINIC, στους Αμπελόκηπους - εξυπηρετούν όχι μόνο τους ασφαλισμένους της εταιρίας αλλά και το ευρύ κοινό.

Το 2021, τα Πολυϊατρεία MEDIFIRST διαχειρίστηκαν 154.912 ιατρικά περιστατικά, ενώ στην γενική κλινική Αθηναϊκή MEDICLINIC πραγματοποιήθηκαν 7.071 νοσηλείες και 24.078 ιατρικές επισκέψεις.

Στη διάθεση των ασφαλισμένων βρίσκεται, επίσης, η Γραμμή Υγείας Ιnteramerican 1010, η οποία λειτουργεί απρόσκοπτα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, για κλήσεις από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, παρέχοντας ιατρικές συμβουλές για κάθε τακτικό ή έκτακτο περιστατικό υγείας, συντονίζοντας της υγειονομική μεταφορά και προσφέροντας πληροφορίες για τη διαχείριση των συμβολαίων και των διαδικασιών.

Για τα απαιτητικά και έκτακτα περιστατικά υγείας, η Άμεση Ιατρική Βοήθεια της Interamerican αναλαμβάνει την υγειονομική μεταφορά των ασφαλισμένων της στην πλησιέστερη ενδεδειγμένη ιατρική μονάδα.

Με τον ιδιόκτητο στόλο 18 ασθενοφόρων, και με την αποκλειστική χρήση 4 αεροπλάνων και 3 ελικοπτέρων, η Άμεση Ιατρική Βοήθεια της εταιρείας, ανταποκρίθηκε το 2021 συνολικά σε 34.186 περιστατικά έκτακτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, μετέφερε 5.601 ασθενείς με ασθενοφόρο, πραγματοποίησε 104 εναέριες διακομιδές ασθενών ταξιδεύοντας από ακριτικά νησιά, αλλά και από το εξωτερικό, ενώ έδωσε συνολικά 28.768 ιατρικές συμβουλές σε περιστατικά υγείας. Μάλιστα, από το 2021, οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών της Άνδρου, Σκύρου και Σίφνου, έχουν την κάλυψη της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της Interamerican.

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας της Interamerican παρέχεται επιπλέον, σε όλους τους ασφαλισμένους υγείας, η εφαρμογή Μedi ON.

Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι υγείας της Interamerican που αναζητούν μια δεύτερη ιατρική γνώμη σε ένα σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετωπίζουν έχουν μια ακόμα υπηρεσία στα χέρια τους: δωρεάν πρόσβαση στη συμβουλευτική υπηρεσία Best Doctors ενώ με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε ασφαλισμένου της, η Interamerican, σε συνεργασία με οργανισμούς, εταιρίες και ειδικούς, προσφέρει ειδικά προνόμια και εξειδικευμένο περιεχόμενο στους τομείς της υγιεινής διατροφής, της φυσικής άσκησης και της καλής ψυχολογίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!