Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Δήμος Πύργου Πάνω από 5.000 επιβάτες κρουαζιερόπλοιων αποβιβάστηκαν σήμερα στο λιμάνι του Κατάκολου

«Ημέρες προ Covid-19 έζησε σήμερα το Κατάκολο», σύμφωνα με τον Δήμο Πύργου, «λόγω της άφιξης τριών μεγάλων κρουαζιερόπλοιων, στα οποία επέβαιναν κυρίως Αμερικανοί πολίτες».

Σύμφωνα πάντα με τον δήμο, «οι τουρίστες που αποβιβάστηκαν στο Κατάκολο εκτιμάται ότι ξεπέρασαν τους 5.000 και οι οποίοι κινήθηκαν τόσο μέσα στο Κατάκολο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να ξεναγηθούν και στην πόλη του Πύργου».

Όσον αφορά τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων μέσα στο 2022, από τον Δήμο Πύργου εκτιμάται ότι «η φετινή σεζόν θα είναι μια από τις καλύτερες σε επισκεψιμότητα στο λιμάνι του Κατάκολου, αφού οι αφίξεις αναμένεται να αγγίξουν ή και να ξεπεράσουν αυτές του 2019, ενώ οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει το λιμάνι, το καθιστούν πλέον έναν πιο ισχυρό πόλο της κρουαζιέρας».

«Για την φετινή σεζόν», σύμφωνα με τον δήμο, «έχουν προγραμματιστεί 175 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων, με τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο να μετρούν τις περισσότερες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!