Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Protergia Υπηρεσία Protergia Sun Save για ενεργειακή αυτονομία

Τη νέα υπηρεσία Protergia Sun Save με στόχο να αξιοποιηθεί η ενέργεια του ήλιου για οικονομία και ενεργειακή αυτονομία ανακοίνωσε ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, Protergia.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, προσαρμοσμένου στις ανάγκες του σπιτιού ή της μικρής επιχείρησης με τη βοήθεια των στελεχών της Protergia, που αναλαμβάνουν την καταγραφή των αναγκών, την μελέτη και αδειοδότηση του συστήματος, την υλοποίηση της σύνδεσης με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ κ.λπ. Το σύστημα μπορεί να περιλαμβάνει και μπαταρία για αποθήκευση της ενέργειας που αυξάνει περαιτέρω την ενεργειακή αυτονομία.

Τέλος, με μία ειδική εφαρμογή στο κινητό ή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο καταναλωτής ελέγχει την ενέργεια που παράγεται, βλέπει πως εξοικονομεί χρήματα στο λογαριασμό του και παράλληλα, μειώνει σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του ακινήτου του αφού η «πράσινη» ενέργεια που αποθηκεύεται αξιοποιείται στο σύνολό της. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.protergia.gr/el/protergia-sun-save-energeiakh-autonomia

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!