Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

efood - We4all Συνεργασία για την ενίσχυση της προσπάθειας καθαρισμού και προστασίας των δασών

Το efood, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Love Delivered» και σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συμβάλουν στον καθαρισμό και την προστασία των δασών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έως τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, οι χρήστες της πλατφόρμας του efood, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον καθαρισμό και στην προστασία των δασών, προσφέροντας μόλις 1 ευρώ, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

Η συνεισφορά των χρηστών και του efood θα συμβάλει άμεσα στο πρόγραμμα καθαρισμού και προστασίας των δασών, που υλοποιείται σε συνεργασία με την We4all.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση έρχεται σε συνέχεια της ολοκλήρωσης, πριν από μερικές εβδομάδες, του προγράμματος «Προσφέρω Έμπρακτα - Fire Relief», την οποία υλοποίησε το efood, σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», ανακαινίζοντας σχολικές εγκαταστάσεις στις πληγείσες από τη φωτιά, περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!